Schilderwerkzaamheden

SCHILDEREN BUITEN

Het schilderen van uw pand voor zowel onderhoudsschilderwerk als nieuwbouw, kunt u met een gerust hart aan ons vakpersoneel overlaten. Wij voeren schilderwerken uit voor grote opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, overheden, etc. Wij werken ook voor aannemers: verbouw en nieuwbouw, en natuurlijk particuliere huisbezitters.
Vooral op het gebied van ambachtelijk schilderwerk is bij ons de vereiste vakkennis in huis.

SCHILDEREN BINNEN

Heeft u net een nieuw huis gebouwd of is uw woning toe aan onderhoud, wij kunnen het voor u verzorgen.

Van wandafwerking als glasweefsel of behang tot sauswerk en schilderwerk. Wij zorgen ervoor dat u met een passend advies een gezellige sfeer creëert  in uw huis.  De mogelijkheden zijn oneindig. Ook het spuiten van plafonds en wanden behoren bij ons tot de mogelijkheden voor een strak en kwalitatief hoog resultaat. 

Het vooraf vervangen of herstellen van door houtrot aangetaste delen is voor ons geen enkel probleem. Onder schilderwerk verstaan wij natuurlijk ook het sausen
van beton en de diverse geveldelen. Ook het aanbrengen van alle bedenkbare wandbekledingen zoals behang, glasweefsel en diverse sierpleisters wordt door ons met het grootste gemak bij u uitgevoerd.
Uiteraard houden wij de nieuwste ontwikkelingen bij om de gezondheid van de mens en het milieu te sparen.

“Wij schilderen van drempel tot torenspits”

Snelheid, kwaliteit en een eerlijke prijs: dat is ons handelsmerk. Van modern tot klassiek, alles ligt binnen de mogelijkheden. Ook kunnen wij u advies geven, wanneer u nog niet helemaal weet wat u wilt.

In onze modern uitgeruste webwinkel beschikken wij over professionele verfsoorten van de merken Wijzonol en Herberts. Bekijk onze webwinkel, wij vertellen u er graag meer over.